Antena 3 CNN Politică Scandal între Rovana Plumb și Cătălin Ivan, pe tema fondurilor europene

Scandal între Rovana Plumb și Cătălin Ivan, pe tema fondurilor europene

Scandal între Rovana Plumb și Cătălin Ivan, pe tema fondurilor europene
22 Mar 2018   •   20:09

Europarlamentarul Cătălin Ivan și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, au vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre anunțul venit din Parlamentul European conform căruia în toamna acestui an Comisia de Control Bugetar va veni în România.

„Spuneți când PE a adoptat Regulamentul pentru aborbția fondurilor europene în noul exercțiu bugetar, că erați la Bruxelles când s-a adoptat”, spune Rovana Plumb, însă Cătălin Ivan a replicat că „eu sunt la Guvern și nu eu nu reușesc să aduc fonduri europene în România”.

Cătălin Ivan a întrebat-o pe Rovana Plumb câte proiecte noi sunt, pe actualul exercițiu bugetar. „Nu are rost să intru în dialog cu domnul Cătălin Ivan. Nu cunoaște și nu știe despre ce e vorba despre la absorbția de fonduri europene. În momentul de față avem contracte semnate în piață de 10,7 miliarde de euro și până la finalul anului obiectivul este să ajungem la 22,6 miliarde de euro. Acesta este obiectivul pe care mi l-am asumat”, a spus Rovana Plumb. 

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close