Antena 3 CNN Politică Scandal și ironii la audierea lui Nicușor Dan în comisia de anchetă privind creșterea prețurilor la încălzire în București

Scandal și ironii la audierea lui Nicușor Dan în comisia de anchetă privind creșterea prețurilor la încălzire în București

Au fost discuții aprinse în Parlament, în comisia în care Nicuşor Dan a fost chemat să dea explicaţii în privinţa încălzirii bucureştenilor.

Scandal și ironii la audierea lui Nicușor Dan în comisia de anchetă privind creșterea prețurilor la încălzire în București
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Noi 2021   •   14:50

Membrii comisiei de anchetă vor să afle de ce primarul şi Consiliul General nu au luat toate măsurile necesare pentru a-i proteja pe localnicii capitalei de creşterile de preţuri.

Daniel-Cătălin Zamfir: Persoana care a făcut această hârtie o mai aveți angajată? Pare că n-a luat bacul. Sunt greșeli elementare, este o adresa lipsită de orice fundament. Când soliciți o anumită suma trebuie fundamentată. Ați scris aici dați-ne 968 de milioane pentru plata subventei pentru acoperirea diferențelor de preț și tarif la energia termină. Bun, de ce 968 de milioane?

Nicușor Dan: Am venit aici la o discuție serioasă. Dacă începem cu glumițe din astea, eu mă ridic și plec.

Daniel-Cătălin Zamfir: Nu e glumiță. E jenant că cineva din Primăria Capitalei să trimită o adresa atât de lipsită de orice. Prezentați-ne justificarea solicitării celor 968.

Nicușor Dan: Va răspund la toate întrebările cu condiția să păstrăm un dialog civilizat. Aceste epitete nu cred că sunt potrivite pentru o discuție foarte serioasă.

×
Subiecte în articol: comisia de ancheta Nicușor Dan audiere
Parteneri
Femeie găsită moartă în casă, la 24 de ore după ce sunase disperată la 112
x close