Antena 3 CNN Politică Scandal la sediul PSD Mehedinţi. Fostul deputat PSD, Eugen Nicolicea, revendică clădirea

Scandal la sediul PSD Mehedinţi. Fostul deputat PSD, Eugen Nicolicea, revendică clădirea

Scandal la sediul PSD Mehedinţi. Fostul deputat PSD, Eugen Nicolicea, revendică clădirea
Sursa foto: scandal
28 Ian 2010   •   08:37

Scandal la sediul PSD Mehedinţi, între foşti şi actuali membri de partid. Totul a plecat de la fostul deputat PSD Eugen Nicolicea, care împreună cu fratele său şi alţi foşti membri ai PSD au ocupat sediul formaţiunii, pe motiv că acesta aparţinea familiei Nicolicea. Odată ajunşi acolo, foştii social-democraţi s-au baricadat în clădire şi nu au mai vrut să iasă nici măcar la somaţia poliţiştilor. Au venit şi reprezentanţii, PSD care au încercat să forţeze intrarea în sediul partidului şi au spart uşa. Totul a degenerat într-o îmbrînceală generalizată.

Scandalul a început în momentul în care fostul preşedinte al PSD Mehedinţi, Eugen Nicolicea, s-a baricadat împreună cu fratele său şi cîţiva susţinători în sediul organizaţiei judeţene a partidului.

Abia către dimineaţă, fratele deputatului Eugen Nicolicea, Liviu Nicolicea a ieşit din clădire. A refuzat însă să facă declaraţii.

În cursul nopţii, liderii organizaţiei PSD Mehedinţi au încercat să intre prin forţă în clădire. Juristul PSD Mehedinţi, Ştefan Medianschi, susţine că a fost scos cu forţa din sediul partidului.

Mai multe echipaje de la poliţie au fost solicitate să intervină pentru aplanarea conflictului, dar au asistat pasive la scandalul dintre cele dou tabere.

Scandalul dintre foştii şi actualii membrii de partid ai PSD a plecat de la sediul judeţean al Partidului, care este revendicat de ambele tabere.

Susţinătorii lui Nicolicea spun că spaţiul ar aparţine de drept deputatului Nicolicea,şi asta pentru că imobilul a fost achiziţionat de o fundaţie înfiinţată pe vremea când Nicolicea era preşedinte al organizaţiei.



Antena 3

×
Subiecte în articol: scandal PSD mehedinti
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close