Antena 3 CNN Politică Scandal la vârful Parlamentului. Anastase şi Blaga refuză să trimită solicitarea depusă de USL

Scandal la vârful Parlamentului. Anastase şi Blaga refuză să trimită solicitarea depusă de USL

Scandal la vârful Parlamentului. Anastase şi Blaga refuză să trimită solicitarea depusă de USL
12 Iun 2012   •   13:43

Discuţii aprinse au loc la ora transmiterii acestei ştiri în şedinţa Birourilor permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, după ce USL a propus să fie solicitată Comisiilor de afaceri europene adoptarea unui proiect de hotărâre privind reprezentarea la Consiliul European.
   
USL a cerut în Birourilor Permanente reunite ale Camerei şi Senatului să fie solicitată Comisiilor de afaceri europene adoptarea unui proiect de hotărâre privind reprezentarea la Consiliul European, dar Roberta Anastase şi Vasile Blaga au respins vehement propunerea.
   
În şedinţa Birourilor Permanente, în desfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri, a izbucnit o discuţie controversată şi foarte aprinsă pe această temă, democrat-liberalii nefiind de acord cu solicitarea USL, pe motiv că aceasta nu este procedurală.
   
De altfel, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Valeriu Zgonea, declara că va cere Biroului Permanent al forului să solicite Comisiilor de Afaceri Europene, printr-o adresă, să se pronunţe asupra unui mandat al Parlamentului care să reglementeze reprezentarea României la Consiliul European.
   
Zgonea şi-a exprimat, totodată, speranţa ca în cursul zilei de marţi, după discursul premierului, Parlamentul să voteze o declaraţie de principii care conferă puterea Legislativului de a da un mandat membrilor Guvernului, premierului sau preşedintelui.




×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close