Antena 3 CNN Politică Scandal monstru în interiorul PNL. Ludovic Orban, ținta unor replici dure

Scandal monstru în interiorul PNL. Ludovic Orban, ținta unor replici dure

Scandal monstru în interiorul PNL. Ludovic Orban, ținta unor replici dure
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
22 Oct 2017   •   21:31

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi prim-vicepreşedintele partidului, Iulian Dumitrescu, s-au acuzat reciproc, de la tribuna Congresului TNL, de implicare în favoarea unor candidaţi la şefia organizaţiei de tineret.

Cei doi au fost în tabere diferite: Iulian Dumitrescu l-a susţinut pe Radu Surugiu, iar Ludovic Orban a făcut lobby pentru Mara Mareş, care, până la urmă, a şi câştigat, după o luptă foarte strânsă, scrie Adevărul.

“Am auzit un tupeu maxim, că Ludovic Orban e de partea unui candidat. Crede cineva că Ludovic Orban şi-a schimbat părerea foarte proastă despre cei care au încercat manipulări în numele său? Vă garantez eu că nu. Ştiţi expresia: un vultur nu prinde niciodată muşte. Ludovic Orban nu se amestecă în jocuri mărunte de partid. Dacă aţi primit vreun telefon în care era invocat numele lui Orban, gândiţi-vă la ce v-am spus”, a spus Iulian Dumitrescu. 

În replică, Ludovic Orban l-a pus la zid pe Iulian Dumitrescu chiar de la tribuna Congresului TNL. „S-a pomenit de atâtea ori aici numele meu că mă gândeam că am ajuns să candidez şi la şefia TNL. Când am ceva de spus, spun eu, n-am nevoie de un purtător de cuvânt. Nu poate să vorbească nimeni în numele meu”, a spus Orban, cu trimitere directă la Iulian Dumitrescu.

 

×
Subiecte în articol: PNL Ludovic Orban
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close