Antena 3 CNN Politică Scandal uriaș în Parlamentul României. Amenințări cu bătaia între aleși

Scandal uriaș în Parlamentul României. Amenințări cu bătaia între aleși

Scandal uriaș în Parlamentul României. Amenințări cu bătaia între aleși
Sursa foto: Foto: pixabay.com
18 Mai 2016   •   11:05

Un scandal uriaș a izbucnit miercuri în Parlament. Scandalul s-a lăsat și cu amenințări cu bătaia. Deputatul Remus Cernea ar fi fost amenințat de Secretarul Camerei Deputaților, Nicolae Mircovici.

Cernea ar fi încercat să fraudeze un vot, ceea ce i-a atras și amenințarea.

A fost un avertisment, o exprimare metaforică, din partea lui Mircovici, care a vrut doar să îi atenționeze pe toți cei care exagerează, care mint și care nu respectă regulamentul, că ar putea să se trezească cu un pahar cu apă în cap, după cum apare pe stenograma ședinței.

În tot acest război, a intervenit și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, care spunea că ar trebui să se calmeze toată lumea și a făcut un apel la liniștirea discuțiilor.

“În momentul în care ești jignit în permanență, ajungi în situația să folosești mijloacele la dispoziție și unul din mijloace era paharul de apă pe care, fiind deasupra celui care vorbea la tribună, puteai să îl răcorești. Paharul rămânea în mâna mea, dar apa ajunge în alte locuri. Dar apa pentru cei care sunt încălziți e bună. Este mult mai grav să faci pe cineva mincinos și să rămână în stenogramă pe veșnicie, decât să îl umezești puțin”, a explicat Mircovici, pentru Antena 3.

 

×
Parteneri
Suspectul principal al crimei din Botoșani a fost prins
x close