Antena 3 CNN Politică Scandal în Parlament. Ministrul Fondurilor Europene, către Ana Birchall: "Nu aveți nicio legătură cu aritmetica"

Scandal în Parlament. Ministrul Fondurilor Europene, către Ana Birchall: "Nu aveți nicio legătură cu aritmetica"

Scandal în Parlament. Ministrul Fondurilor Europene, către Ana Birchall: "Nu aveți nicio legătură cu aritmetica"
27 Iun 2016   •   15:35

A fost scandal între ministrul fondurilor europene și deputații din comisia de specialitate. Aceștia îi reproșează lui Cristian Ghinea că finanțarea atrasă în mandatul său este foarte mică.

Reporterul Antena 3, Diana Lazăr, a asistat la ședință și a explicat cum s-au desfășurat evenimentele:

“A început cu scandal ședința pentru afaceri europene a Camerei Deputaților între președinta acestei comisii, Ana Birchall și ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea. Ana Birchall i-a cerut ministrului lămuriri referitoare la o postare de pe Facebook în care Ghinea spunea că Birchall s-a pripit cu declarații de presă. Ghinea a replicat că a fost elegant în postarea sa de pe Facebook, pentru că putea să spună chiar că a mințit în declarații. Subiectul declarațiilor era legat de gradul de absorbție a fondurilor europene din actualul exercițiu financar. De la începutul acestei ședințe, niciun parlamentar nu a obținut un răspuns foarte clar de la ministru legat de gradul de absorbție din actualul exercițiu.”

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close