Antena 3 CNN Politică Scandal în Vâlcea între PSD şi PNL. Se fac acuzaţii grave. Lider PNL: "Depun plângere la Parchet"

Scandal în Vâlcea între PSD şi PNL. Se fac acuzaţii grave. Lider PNL: "Depun plângere la Parchet"

Este scandal total în Vâlcea între PSD şi PNL. Șeful liberal vrea să-i facă plângere penală omologului social-democrat pentru că ar fi folosit fonduri publice pentru a atrage primari liberali la PSD.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   15:11

Preşedintele filialei Vâlcea a Partidului Naţional Liberal, deputatul Cristian Buican, a declarat vineri, 5 aprilie, într-o conferinţă de presă, că i-a pregătit o plângere penală liderului social-democrat Constantin Rădulescu, pe motiv că acesta ar fi folosit fonduri publice pentru a atrage primari liberali la PSD.

"În urma repartizării fondurilor de la Consiliul Judeţean către primării, am observat, nu ştiu de ce nu aţi observat şi dumneavoastră, că primarii care au plecat de la PNL spre PSD au primit sume cu 50.000 până la 150.000 mai mari decât primarii care au rămas să candideze de la PNL.

Acest lucru a fost făcut în urma unor înţelegeri prealabile între reprezentanţi ai mafiei condusă de Costică Caşcaval (Constantin Rădulescu n.r.) şi Vecinul Mircia (primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, n.r.), vecinul nostru, al râmnicenilor, pentru a atrage din PNL şi alte partide politice primari", a acuzat liderul PNL Vâlcea. 

Cristian Buican a precizat că va depune plângerea la Parchetul General, întrucât nu are încredere în parchetele locale.

"Plângerea o voi depune la Parchetul General, pentru că am observat că, în ultima perioadă, parchetele de pe aici, de prin preajma noastră, nu prea iau în seamă plângerile făcute de cetăţenii din judeţul Vâlcea şi de aceea o să sesizez procurorul general în legătură cu această chestiune", a mai spus reprezentantul PNL Vâlcea. 

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close