Antena 3 CNN Politică Scandal uriaș în PNL. Ludovic Orban amenință un lider-cheie cu excluderea din partid

Scandal uriaș în PNL. Ludovic Orban amenință un lider-cheie cu excluderea din partid

Scandal uriaș în PNL. Ludovic Orban amenință un lider-cheie cu excluderea din partid
25 Ian 2018   •   17:41

Ludovic Orban este supărat pe Dan Zamfir, senator PNL, și spune că "sunt proiecte asumate de partid care parcurg o procedură internă de vot și avizare și cele inițiate individual de parlamentari". 

"Acest proiect  nu este susținut de PNL, dar nu pot restrânge dreptul nimănui de a avea inițiativă. Domnul Zamfir are și alte atitudini neconforme cu deciziile partidului și dacă va continua pe linia asta, ne vom despărți".

Senatorul PNL Daniel Zamfir a intrat prin telefon la Antena 3 și a explicat la ce crede că se referea Ludovic Orban cu declarația făcută. 

"Nu am idee de ce Orban reia lucrurile astea. În niciun caz argumentele invocate de el acum nu sunt motivele reale. Dacă se referea, în interviul dumnealui, la proiectul de plafonare a dobânzilor, vreau să știți că acest proiect de lege a fost asumat de foarte mulți colegi din PNL, proiect de lege inițiat încă dinainte ca domnul Orban să fie președinte al partidului, iar domnul Orban a a fost informat în legătură cu proiectul meu de lege cu multe luni în urmă. N-a avut nicio obiecție. După cum vedeți, numai eu sunt amenințat cu excluderea din partid, deși era vorba de o discuție în partid pe acest proiect de lege. Eu sunt convins că altele sunt motivele care îl îndeamnă pe domnul Orban să procedeze așa", a spus Daniel Zamfir, senator PNL. 

×
Subiecte în articol: scandal PNL Ludovic Orban partid senator
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close