x close

Scandalos. Se cere anularea alegerilor prezidențiale

de S.T.    |    07 Noi 2019   •   18:18
Scandalos. Se cere anularea alegerilor prezidențiale

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu solicită anularea alegerilor prezidențiale, după ce 2.000 de români au votat deja pentru turul al doilea.

Președintele AEP, Florin Mitulețu-Buică, a declarat că s-au primit plicuri de la românii din Diaspora cu votul prin corespondență, pentru turul doi. Acest lucru, în condițiile în care nu s-a finalizat nici măcar primul tur al alegerilor prezidențiale.

„E o mare prostie omenească. Ce a spus președinte AEP e o mare prostie. Nu există turul II. Mă îndrept spre partid și o să discut cu avocații noștri să vedem dacă afirmația președintelui AEP e pe lege sau nu. Mi se pare o chestie forțată. Trebuia trimis plicul pentru turul I”, a spus Rădulescu, joi seară, la Antena 3.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rădulescu susține că ia în calcul o plângere penală la DNA pentru fraudarea alegerilor și va cere anularea lor.

Citiți și:

Autoritatea Electorală Permanentă face precizări despre votul prin corespondență: Ce se întâmplă dacă nu primiți e-mailul de confirmare

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati