Antena 3 CNN Politică Scandalos. Se cere anularea alegerilor prezidențiale

Scandalos. Se cere anularea alegerilor prezidențiale

Scandalos. Se cere anularea alegerilor prezidențiale
de S.T.    |    07 Noi 2019   •   18:18

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu solicită anularea alegerilor prezidențiale, după ce 2.000 de români au votat deja pentru turul al doilea.

Președintele AEP, Florin Mitulețu-Buică, a declarat că s-au primit plicuri de la românii din Diaspora cu votul prin corespondență, pentru turul doi. Acest lucru, în condițiile în care nu s-a finalizat nici măcar primul tur al alegerilor prezidențiale.

„E o mare prostie omenească. Ce a spus președinte AEP e o mare prostie. Nu există turul II. Mă îndrept spre partid și o să discut cu avocații noștri să vedem dacă afirmația președintelui AEP e pe lege sau nu. Mi se pare o chestie forțată. Trebuia trimis plicul pentru turul I”, a spus Rădulescu, joi seară, la Antena 3.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rădulescu susține că ia în calcul o plângere penală la DNA pentru fraudarea alegerilor și va cere anularea lor.

Citiți și:

Autoritatea Electorală Permanentă face precizări despre votul prin corespondență: Ce se întâmplă dacă nu primiți e-mailul de confirmare

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close