Antena 3 CNN Politică SCANDALUL continuă în PSD: Se cere SANCŢIONAREA lui Cătălin Ivan

SCANDALUL continuă în PSD: Se cere SANCŢIONAREA lui Cătălin Ivan

SCANDALUL continuă în PSD: Se cere SANCŢIONAREA lui Cătălin Ivan
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Dec 2014   •   18:29

Este din nou scandal în PSD. Europarlamentarul Cătălin Ivan ar putea fi sacţionat sau chiar exclus, după ce ieri s-a contrat cu actualul purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, dar şi cu Viorica Dăncilă. 

 
Ivan a aflat în direct la emisiunea "100 de minute" de la Antena 3 că nu mai este şeful europarlamentarilor social-democraţi şi membru în Biroul Permanent Naţional al Partidului şi a acuzat-o pe Firea că dă comunicate în numele partidului care conţin propriile opinii. 

Dragnea: Cătălin Ivan este puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie
 
"Cătălin Ivan este puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie. N-a reuşit să înţeleagă ce a început în PSD. A început o reformă profundă care va face din acest partid cel mai modern partid din România. Nimeni nu mai acceptă să se trezească cu câte un vorbitor care să atace pe cineva de la partid", a spus Liviu Dragnea, preşedinte executiv al partidului.
 
Ivan i-a replicat: "Nu ştiu cât de puşti sunt, dacă după alegerile europarlamentare am negociat toate funcţiile în PE şi am obţinut tot ce era de obţinut. Cu Dragnea am avut declaraţii contradictorii, dar nu mă consider puşti obraznic".
 
Rovana Plumb: Organizaţia de femei a PSD cere ferm sancţionarea lui Ivan
 
Organizaţia de femei a PSD este cea care cere ferm sancţionarea lui Cătălin Ivan. Motivul? Ivan ar fi atacat nejustificat mai mulţi colegi. 
 
"CEx va decide propunerea noastră de a fi sancţionat dur conform statutului. Noi vom propune o sancţiune conform statutului", a spus Rovana Plumb, preşedintele Organizaţiei Femeilor Social-Democrate.
 
"Nu cred că propunerea Rovanei Plumb e una serioasă. Ar trebui argumentată cumva pe statut, regulament, nu are susţinere", a spus Cătălin Ivan.
 
Scandalul a început după ce Cătălin Ivan a lansat o serie de acuzaţii la adresa colegelor de partid, după ce a aflat în direct la emisiunea 100 de minute că nu mai este şeful europarlamentarilor PSD şi membru în Biroul Permanent Naţional al Partidului. Locul său a fost luat de Viorica Dăncilă
 
Europarlamentarul Cătălin Ivan nu ia în calcul o demisie din PSD şi spune că astfel de tensiuni sunt obişnuite în situaţia în care partidul a trecut printr-un eşec electoral precum cel de la prezidenţiale. 
 

×
Subiecte în articol: Catalin Ivan Liviu Dragnea rovana plumb
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close