Antena 3 CNN Politică Scandalul iscat pe aeroportul din Timişoara, în Parlament: Opoziţia critică numirea directorului (VIDEO)

Scandalul iscat pe aeroportul din Timişoara, în Parlament: Opoziţia critică numirea directorului (VIDEO)

Scandalul iscat pe aeroportul din Timişoara, în Parlament: Opoziţia critică numirea directorului (VIDEO)
17 Mar 2010   •   13:22


Scandalul izbucnit pe aeroportul din Timişoara a ajuns şi la Parlament. Deputaţii liberali şi social-democraţi au criticat faptul că directorul Cornel Mircea Sămărtinean a fost pus în această funcţie pe criterii politice, de către ministrul Radu Berceanu.

Opoziţia a reproşat autorităţilor că au numit pe criterii politice actuala conducere a Aeroportului Timişoara, care nu a ştiu să gestioneze situaţia după primirea ameninţării cu bombă.

Cornel Sămărtinean a fost numit director al aeroportului Timişoara în urmă cu trei luni, prin ordin de ministru, de Radu Berceanu. Postul de director al aeroportului a fost lăsat liber după ce fostul manager, Alexandru Chirilă, ex-consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş Constantin Ostaficiuc, a demisionat, pe 4 ianuarie, la 3 săptămâni de la numire.

Cornel Sămărtinean are 43 de ani şi provine din mediul privat - a făcut afaceri textile. El este inginer şi membru în Biroul Permanent Judeţean al PD-L Timiş.

Înaintea lui Chirilă, aeroportul a fost condus, timp de peste zece ani, de Dan Idolu. Acesta a fost demis de Radu Berceanu în decembrie 2009, în ziua imediat următoare turului II al alegerilor.



Antena 3


×
Subiecte în articol: aeroport Timisoara parlament
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close