x close

Scenariu bombă în politică. Mihai Tudose își dorește să facă parte din noul guvern

12 Iun 2019   •   13:46
Scenariu bombă în politică. Mihai Tudose își dorește să facă parte din noul guvern

Fostul premier Mihai Tudose a declarat miercuri că deputaţii Pro România vor vota moţiunea de cenzură, adăugând că "într-un Guvern serios" ar accepta un post de ministru, inclusiv varianta de premier, chiar dacă nu îşi doreşte acest lucru. 

”Da, vom vota ca această moţiune să treacă, vom vota pentru ca acest Guvern să plece. Argumentele pentru care susţin moţiunea începând de la dezastrul pe politică externă - tot tontoroiul acela cu mutatul ambasadei, care a dus la pierderea postului la ONU şi trecând prin situaţia actuală din ţară - plătim sume fabuloase din bugetele ministerelor pentru a lăuda autostrăzile pe care nu le avem, plătim o mulţime de bani pentru chestii pe care nu le avem, dar împrumutăm miliarde de euro în fiecare săptămână. (...)”, a declarat Mihai Tudose, la Parlament. 
 
Întrebat dacă ar accepta un portofoliu de ministru în cazul în care moţiunea va trece, Tudose a răspuns: "Într-un guvern serios, da. (...) Cu un prim ministru serios la cap, cu un program întreg la minte". 

”Dacă nu se întâmplă nimic cu Guvernul, merg la Bruxelles, dacă e nevoie să stau pentru Guvern, rămân aici. Inclusiv varianta de premier... cu toate că nu este o dorinţă, nu îmi doresc acest lucru nici Sorin Cîmpeanu nu îşi doreşte acest lucru, dar dacă aşa se poate închide Guvernul, aşa vom face”, a subliniat Mihai Tudose. 
 

Citeşte mai multe despre:

mihai tudose pro romania guvern
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati