Antena 3 CNN Politică Scenariu-bombă. Klaus Iohannis nu vrea un al doilea mandat

Scenariu-bombă. Klaus Iohannis nu vrea un al doilea mandat

Scenariu-bombă. Klaus Iohannis nu vrea un al doilea mandat
22 Noi 2018   •   20:33

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobrițoiu a afirmat, joi, la "Punctul de Întâlnire", că președintele Klaus Iohannis demonstrează prin acțiunile sale că nu își dorește un al doilea mandat la Cotroceni.

Citește și: Klaus Iohannis pleacă în Franța, în vizită oficială. Va lipsi de la şedinţa solemnă a Parlamentului pe tema Centenarului

"Ne-au dat toți palme peste ceafă, ne-au criticat că suntem corupții corupților. Cine? Niște cetățeni de foarte bună credință, care ne văd binele, dar care au niște probleme uroașe în țările lor.

Conform raportului domnului Timmermans în care se vorbește de sute de miliarde de ciordeli noi eram niște pârliți în acest proces. Dar, apropiindu-se ciclul electoral la nivelul Parlamentului European, oștile familiilor politice s-au pus în formație de bătaie și au zis hai să plesnim tema corupției. Și au început, conform proverbului românesc că peștele se împute de la cap, dar se curăță de la coadă, au început cu coada clasamentului, adică cu noi. Și nu are cine săi pună la punct.

Citește și: Klaus Iohannis amână decizia numirii în Guvern a Olguței Vasilescu și a lui Mircea Drăghici până după 1 Decembrie: Guvernul Dragnea-Dăncilă e un accident al democrației

Președintele Iohannis are alte interese - eu sincer mă îndoiesc că președintele chiar vrea să câștige un al doilea mandat și pune partidul care l-a lansat și la susținut într-o postură electorală deloc plăcută", a spus Corneliu Dobrițoiu.

Corneliu Dobrițoiu îl critică dur pe Klaus Iohannis pentru că șeful statului nu va participa la ședința solemnă a Parlamentului cu ocazia Centenarului Marii Uniri, fiind plecat în Franta, cu prilejul inaugurarii Sezonului Cultural România-Franța.

Citește și: Ce a răspuns Klaus Iohannis atunci când a fost întrebat dacă soția sa, Carmen, se va duce la Parchet

"Asta aduce atingere mândriei noastre naționale. Eu i-aș pune un scaun gol acolo, lângă vorbitor. Dacă Macron ar fi fost în situația președintelui Iohannis și Franța ar fi avut un moment solemn de sărbătorit vă spun că ar fi zis: vin peste o zi - mă duc la Parlament, la Adunarea Națională, acolo sunt aleșii poporului, sunt la unison cu ei pentru valorile mele, sunt patriot, iubesc acea dată, respir prin ea, fac tot ce trebuie", a subliniat Corneliu Dobrițoiu.

Citește și: Scenariu-bombă. Ce s-ar putea întâmpla în cazul audierii lui Carmen Iohannis

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close