Antena 3 CNN Politică Scenariu exploziv în războiul Iohannis - PSD. Ce i se pregătește premierului Viorica Dăncilă

Scenariu exploziv în războiul Iohannis - PSD. Ce i se pregătește premierului Viorica Dăncilă

Scenariu exploziv în războiul Iohannis - PSD. Ce i se pregătește premierului Viorica Dăncilă
09 Mai 2018   •   19:28

În contextul tensiunilor momentului dintre președintele Klaus Iohannis, pe de o parte, și liderul PSD, Liviu Dragnea, împreună cu premierul Viorica Dăncilă, pe de altă parte, deputatul PNL Ovidiu Raețchi îi prevestește lui Dăncilă aceeași soartă pe care a avut și fostul premier Victor Ponta.

Raețchi a sugerat că în urma unei încălcări de lege pe care o văd cei de la PNL și pe care o vede și președintele Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă va pleca de la Palatul Victoria, cu ipoteza întocmirii unui dosar penal.

Dacă i se întocmește dosar penal, Klaus Iohannis nu doar că îi va cere demisia, dar va face tot ce îi stă în putință pentru ca Viorica Dăncilă să nu mai fie premier.

„Președintele a avut mână bună până acum: atunci când a considerat că un premier nu-și mai are locul la Palatul Victoria și când i-a cerut demisia (deși nu s-a grăbit s-o facă), când a găsit că într-adevăr există motive pentru această demisie și a cerut-o, demisia a venit: Victor Ponta a plecat, și-a încheiat – din punctul meu de vedere – cariera politică (deși a încercat să reziste)…

Cred că același lucru se va întâmpla și cu doamna Dăncilă, supusă unei presiuni foarte mari din partea domnului Dragnea, să reziste acolo. Cred sincer că a fost tentată să demisioneze când a înțeles în ce s-a băgat și ce lucruri e pusă să facă de către domnul Dragnea, dar cred că până la urmă va ceda, pentru că, în situații precum mutarea ambasadei la Ierusalim, se încalcă niște legi, iar lucurile astea la un moment dat au consecințe. Iar un om ca doamna Dăncilă cred că va sta departe de astfel de lucruri”, a afirmat Raețchi, într-un interviu pentru psnews.ro.

Declarațiile deputatului PNL Ovidiu Raețchi au fost comentate, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de Radu Tudor și invitații săi:

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close