Antena 3 Politică Schimbăre în taberele Dragnea-Tudose! Cine a trecut în tabăra premierului

Schimbăre în taberele Dragnea-Tudose! Cine a trecut în tabăra premierului

14 Ian 2018   •   11:10
Schimbăre în taberele Dragnea-Tudose! Cine a trecut în tabăra premierului

Nicolae Beg, primarul comunei Marga, președinte interimar al Filialei Județene Caraș-Severin a Asociației Comunelor din România, a vorbit pe marginea actualei crize politice din rândul liderilor PSD, o criză care ar putea conduce la o nouă destabilizare a executivului României.  

Președinte cu titlu interimar al comunelor cărășene, Nicolae Beg consideră că după căderea guvernului condus de premierul Sorin Grindeanu, o situație de același gen nu ar trebui sub nicio formă repetată. Evitarea unui nou episod Grindeanu nu are ca scop doar factorul decredibilizării imaginii social – democraților, ci o pierdere pentru primarii care au apucat să miște proiecte pentru comunitățile lor, informează Reper 24.

”Din fericire nu am bătut drumurile degeaba, așa cum plecau pe vremuri alți primari și stăteau agățați pe cleanța câte unui minister. De aceea afirm cu toată sinceritatea, miniștri abordați de mine și colegii mei au arătat deschidere și mai mult decât atât, au demonstrat că vin în sprijinul soluționării problemelor comunităților noastre. Nu înțeleg, atunci, de ce trebuie, astăzi, din nou primarii să fie puși în fața unui conflict politic intern, pe care nu l-am generat noi și pe care nu îl dorim continuat, dar care poate conduce la schimbarea Guvernului condus de premierul Mihai Tudose?  De ce atunci când lucrurile în sfârșit se îndreaptă spre un făgaș bun, se creează acest scenariu al dezbinării? Cu toate acestea, atât eu, cât și colegii mei din A.Co.R. Caraș-Severin ne declarăm la unison sprijinul pentru guvernul condus de Mihai Tudose“, a ținut să puncteze primarul Nicolae Beg, președinte interimar al Filialei Județene Caraș-Severin a Asociației Comunelor din România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close