Antena 3 CNN Politică Scrisoare deschisă către CSM şi Asociaţia Magistraţilor, a preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu

Scrisoare deschisă către CSM şi Asociaţia Magistraţilor, a preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu

Scrisoare deschisă către CSM şi Asociaţia Magistraţilor, a preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Iun 2013   •   13:39
Preşedintele fondator al partidului Conservator, Dan Voiculescu, a publicat pe blogul său o scrisoare deschisă CSM şi Asociaţiei Magistraţilor în care se întreabă dacă posturile  şi publicaţiile care cer obsesiv anchetarea jurnalştilor Antena 3 nu cumva fac presiuni asupra Justiţiei. 
 
Dan Voiculescu aminteşte că în numai trei luni, Evenimentul Zilei a publicat, în print şi online, 146 de articole despre el, menţionându-i numele de peste 700 de ori.
 
În contextul deciziei CSM de a ancheta moderatorii şi invitaţii televiziunii Antena 3, Dan Voiculescu întreabă în scrisoarea deschisă dacă nu sunt altele televiziunile şi publicaţiile care pun presiuni constant pe Justiţie.
 
Preşedintele fondator al Partidului Conservator consideră că solicitarea obsesivă ca cineva să fie audiat de o anumită structură devine un ordin.
 
"Rostul acestor 3 intrebari NU este acela de a declansa alte anchete asupra presei", spune Dan Voiculescu pe blogul său, deşi este convins că şi această scrisoare va fi interpretată tendenţios de cele 4 institituţii de presă.
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close