Antena 3 CNN Politică Se apropie remanierea: Nouă miniştri ar putea să-şi piardă fotoliile

Se apropie remanierea: Nouă miniştri ar putea să-şi piardă fotoliile

Se apropie remanierea: Nouă miniştri ar putea să-şi piardă fotoliile
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Aug 2010   •   09:41

Activitatea miniştrilor cabinetului Boc va fi analizată săptămâna viitoare de preşedintele Traian Băsescu. Ziarul Puterea scrie că purtătorul de cuvânt al Administraţiei prezidenţiale a confirmat întâlnirea cu grupurile parlamentare. Nu există încă o dată certă la care aceasta va avea loc.

"Dacă se va stabili, va fi făcut un anunţ public", a declarat Valeriu Turcan la Antena 3. În plus, şi UDMR va analiza activitatea miniştrilor săi, urmănd apoi discuţii cu partenerii de coaliţie. Laszlo Borbely a precizat că discuţiile vor avea loc în interiorul coaliţiei dar deciziile privind eventualele remanieri îi aparţin lui Emil Boc.

Potrivit unor surse oficiale, săptâmâna viitoare va fi o întâlnire între miniştrii cabinetului Boc şi grupurile parlamentare ale partidului. Întâlnirea este confirmată şi de Administraţia Prezidenţială, scrie Puterea.

?Ştiu că este în discuţie o astfel de întâlnire între preşedintele Băsescu şi grupurile parlamentare ale PDL. La mine în program nu apare o dată anume, dar eu ştiu că este în discuţie. Ar putea să aibă loc săptămâna viitoare", a declarat Valeriu Turcan.

Nouă miniştri ar putea să îşi pierdă fotoliile, nu şi premierul Boc, cel puţin aşa susţine vicepreşedintele democrat-liberal, Ioan Oltean. Şeful Executivului ezită însă să prezinte public numele celor de activitatea cărora nu este mulţumit.

Tot mai multe voci din PDL cer remanierea miniştrilor Şeitan şi Vlădescu. Pe lista neagră, se mai află miniştrii Agriculturii şi Comunicaţiilor. Radu Berceanu şi Adriean Videanu ar putea să îşi pierdă şi ei portofoliile, în ciuda notorietăţii de care se bucură în partid.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: remaniere ministru Boc
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close