Antena 3 CNN Politică Se cere demisia imediată a ministrului Finanțelor

Se cere demisia imediată a ministrului Finanțelor

Se cere demisia imediată a ministrului Finanțelor
de S.T.    |    17 Sep 2018   •   15:35

Cartel ALFA solicită demisia imediată a ministrului Finanţelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, pe fondul declaraţiilor acestuia cu privire la pachetele de servicii de sănătate diferenţiate, conform unui comunicat al organizaţiei.

„Confederaţia Naţională Sindicală 'Cartel ALFA' solicită demisia imediată a ministrului Finanţelor Publice, Orlando Teodorovici. Sperăm că succesorul său va fi o persoană care să îmbrăţişeze în mod real valorile social democraţiei, ale partidului aflat la guvernare, care va înţelege că o societate segregată, cu mulţi foarte săraci şi puţini foarte bogaţi, cu inegalităţi duse la extrem, cu instabilitate legislativă şi fiscală, nu este performantă economic pe termen lung”, se arată în documentul citat.

Potrivit sindicaliştilor, declaraţiile şi iniţiativele recente ale ministrului Finanţelor sunt contrare obiectivelor de a promova politici care să aducă bunăstare cetăţenilor şi să elimine discrepanţele uriaşe din societate.

La sfârşitul săptămânii trecute, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a afirmat că ar trebui făcute schimbări în zona de Sănătate, de asigurări, subliniind că plătim toţi, în funcţie de venit, mai mult sau mai puţin, dar tipul de servicii primit este acelaşi.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close