ACESTA AR FI NOUL proiect politic al lui Victor Ponta. Care sunt condițiile

03 Aug 2017   •   20:56
ACESTA AR FI NOUL proiect politic al lui Victor Ponta. Care sunt condițiile

Partidul Forța Națională se reunește mâine într-un Birou Permanent lărgit la care participă liderii tuturor filialelor din țară pentru a decide mandatul de negociere cu Pro România, adică discuțiile cu Victor Ponta și Daniel Constantin în vederea formării unui pol patriotic comun din toamnă, notează stiripesurse.ro.

Cel care va fi mandatat să poarte aceste discuții va fi europarlamentarul Laurențiu Rebega, inițiatorul Partidului Forța Națională, care va fi invitat cu această ocazie să preia în mod oficial și conducerea formațiunii.

Laurențiu Rebega a lansat încă de la începutul acestui an apeluri repetate pentru formarea unui pol patriotic comun și a demarat construcția acestuia invitând filiale din alte partide de această orientare să se alăture Forței Naționale, ceea ce s-a și întâmplat. Aceste filiale din toată țara vor fi prezente mâine la București unde vor discuta despre mandatul cu care Laurențiu Rebega va merge la negocierile cu Victor Ponta și Daniel Constantin, acesta din urmă fiind liderul Pro România în care este așteptat și fostul premier care a anunțat că în luna septembrie va face cunoscut proiectul politic în care va activa după ce a fost exclus din PSD.

x close