Antena 3 CNN Politică Se stabilesc taberele în bătălia pentru PDL. Organizaţia Dolj anunţă că NU o va susţine pe Elena Udrea

Se stabilesc taberele în bătălia pentru PDL. Organizaţia Dolj anunţă că NU o va susţine pe Elena Udrea

Se stabilesc taberele în bătălia pentru PDL. Organizaţia Dolj anunţă că NU o va susţine pe Elena Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Feb 2013   •   20:13

PDL Dolj a anunţat că nu o va susţine pe Elena Udrea la şefia partidului, precizând că delegaţii organizaţiei la Convenţia Naţională nu îi vor acorda fostului ministru al Dezvoltării "mai mult de zero voturi", conform Mediafax.
   
Decizia a fost luată în urma discuţiilor cu aleşii locali, dar şi cu liderii organizaţiilor din judeţ şi a fost comunicată sâmbătă, într-o conferinţă de presă, de parlamentarul doljean Ştefan Stoica.
   
"Noi, organizaţia de Dolj, am acceptat, ca de fiecare dată, la dezbatere toate moţiunile care s-au depus, îi vom primi pe toţi cei care îşi vor depune moţiunile pentru a ni le expune, dar noi ştim foarte multe lucruri şi am văzut ce ne spune lumea. Scopul unui partid este acela de a prezenta un program de guvernare care să adune foarte multe voturi dar cu reprezentanţi, cu oameni care aduc voturi. Şi am convingerea fermă că dacă doamna Udrea va reuşi să strângă numărul de semnături pentru moţiunea dânsei, în judeţul Dolj mai mult de zero voturi nu o să ia. Poate cel mult două voturi dacă mai erau domnul Solomon şi domnul Vişan. Din păcate, aceasta este realitatea, am discutat cu oamenii şi avem capacitatea să fim raţionali şi să dorim binele partidului", a declarat Ştefan Stoica.
   
Ştefan Stoica a menţionat că îşi doreşte alegeri în partid, şi nu la televizor, în emisiunile de dezbatere politică.
   
Aceeaşi idee a fost susţinută şi de deputatul PDL Constantin Dascălu.
   
"Sper ca această Convenţie să fie făcută cu 5.000 de delegaţi, asta înseamnă că vor participa aleşii locali, membri de partid care îşi vor spune părerea şi vom transmite un mesaj foarte clar către cetăţeni că deciziile se iau în partid, nu la televizor", a declarat Constantin Dascălu.
   
Actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, şi-a anunţat, luni, candidatura pentru reconfirmarea la şefia partidului.
   
La rândul său, deputatul Elena Udrea a anunţat, marţi, că va candida la preşedinţia partidului.
   
Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea noii conduceri urmează să aibă loc în 23 martie.

×
Subiecte în articol: tabere pdl Elena Udrea sustinere vasile blaga
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close