Antena 3 CNN Politică Fostul șef ANAF candidează ca independent la Primăria sectorului 6

Fostul șef ANAF candidează ca independent la Primăria sectorului 6

Fostul șef ANAF candidează ca independent la Primăria sectorului 6
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2016   •   16:15

Fostul europarlamentar PDL Sebastian Bodu a anunţat joi, pe pagina sa de Facebook, că va candida ca independent la Primăria sectorului 6.

”(...) Am decis să candidez independent pentru sectorul 6. Ne aflăm într-o situaţie tristă, o situaţie în care bucureştenii din 6 au de ales între un individ urmărit penal de DIICOT, un interlop din clanul Sportivilor şi continuatorul mafiei lui Mănescu. Mă întâlnescu cu simpatizaţi PNL şi PSD care locuiesc în sectorul 6. Toţi sunt dezamăgiţi de candidaţii propuşi de celor două partide. Unii spun că mai degrabă votează cu interlopul Florescu decât cu Gabriel Mutu sau cu Răzvan Mironescu. Destul! Sectorul 6 are nevoie de o administraţie modernă, de viziune, dar şi de ordine. (...) Haideţi să-i batem la vot!'”, spune Sebastian Bodu, fostul șef al ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală), în clipul postat pe rețeaua de socializare.

Deputatul PNL Răzvan Mironescu este susţinut în cursa internă pentru Primăria sectorului 6 de organizaţia de sector care se reuneşte joi, pentru a lua o decizie.

Citiți și Care sunt candidații partidelor pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector

 

Am decis să candidez independent pentru funcția de Primar al Sectorului 6.

Posted by Sebastian Bodu on 23 Martie 2016

×
Subiecte în articol: Sebastian Bodu alegeri locale
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close