Antena 3 Politică Sebastian Lăzăroiu crede că Emil Boc ar trebui declarat erou

Sebastian Lăzăroiu crede că Emil Boc ar trebui declarat erou

10 Mar 2011   •   10:46
Sebastian Lăzăroiu crede că Emil Boc ar trebui declarat erou
Sursa foto: Foto: Mediafax

Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial, a declarat, în cadrul unui interviu pentru cotidianul Gândul, că Emil Boc ar trebui declarat erou.

Acesta a fost răspunsul lui Lăzăroiu la întrebarea dacă Emil Boc ar trebui să demisioneze din PDL, pentru prejudiciile de imagine aduse partidului prin măsurile de austeritate impuse.

"Ar însemna să admită partidul şi domnul Boc că ce au făcut până acum e greşit, ceea ce ar fi o nebunie, pentru că, totuşi, ei au luat România de la un deficit de aproape 10% în ianuarie 2010 şi au adus-o la un deficit de 6,5%, iar anul acesta ne îndreptăm spre un 4,4", a declarat Sebastian Lăzăroiu.

Acesta a adăugat că "cine reuşeşte să echilibreze într-o perioadă atât de scurtă bugetul nu cred că ar trebui să-şi dea demisia din partid, ar trebui să fie declarat erou, după părerea mea, pentru că asta s-a întâmplat. Cu sacrificii mari. În special premierul. Partidul nu a fost tocmai solidar cu premierul, dar premierul a tras după el şi, împreună cu preşedintele, au tras tot poporul după ei, cu forţă."

Lăzăroiu a specificat că acest lucru a fost realizat în ciuda tensiunii create de nemulţumirea oamenilor şi de trusturile de presă. "Deci, pe fondul ăsta de zgomot şi minciuni, totuşi România a mers înainte şi a fost salvată de la un dezastru", a conchis Lăzăroiu.

 


×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close