Antena 3 CNN Politică Sebastian Lăzăroiu, omul de încredere al Cotroceniului, în echipa de campanie a "buldogului" Blaga

Sebastian Lăzăroiu, omul de încredere al Cotroceniului, în echipa de campanie a "buldogului" Blaga

Sebastian Lăzăroiu, omul de încredere al Cotroceniului, în echipa de campanie a "buldogului" Blaga
Sursa foto: Sebastian Lãzãroiu
24 Sep 2009   •   15:26

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu va asigura puntea de legătură între Cotroceni şi echipa de campanie a PDL din Modrogan în campania electorală. Deşi, candidatura preşedintelui Traian Băsescu nu a fost încă anunţată, staff-ul său de campanie este în plin curs de constituire. Dacă secretarul general al PDL, Vasile Blaga va coordona campania şi strategia electorală a acestuia, Sebastian Lăzăroiu, considerat un apropiat al şefului statului a fost mandatat de Cotroceni să se alăture echipei lui Blaga pentru coordonarea efortuilui de campanie.
Potrivit unor surse democrat-liberale citate de Mediafax, pe lângă echipa de coordonatori din partea PDL, condusă de Vasile Blaga, la nivel naţional, dar şi de principalii lideri Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Gheorghe Flutur, va exista şi un coordonator din partea Cotroceniului care va asigura legătura cu echipa de partid- Sebastian Lăzăroiu, consilier Prezidenţial în cadrul Departamentului de Planificare şi Analiză Politică.
De altfel, Sebastian Lăzăroiu se ocupă, alături de democrat-liberali, de elaborarea strategiei preşedintelui Traian Băsescu în campania electorală.
Sebastian Lăzăroiu a fost cooptat în echipa de consilieri prezidenţiali în 2007, inainte de postul de la Cotroceni fiind director General al Centrului de Sociologie Urbană şi Regională ? CURS.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sebastian Lãzãroiu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close