Antena 3 CNN Politică Sebastian Lăzăroiu: Respect decizia premierului

Sebastian Lăzăroiu: Respect decizia premierului

Sebastian Lăzăroiu: Respect decizia premierului
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Sep 2011   •   20:29

Sebastian Lăzăroiu a declarat vinerea aceasta că respectă decizia premierului Emil Boc în legătură cu revocarea sa din funcţia de ministru al Muncii, informează Mediafax.

"Respect decizia premierului. Nu m-am nãscut ministru. Mergem mai departe", a afirmat Lăzăroiu.

Premierul Emil Boc a cerut vinerea aceasta revocarea din funcţie a ministrului Muncii. El i-a înaintat preşedintelui Traian Băsescu propunerea de numire în funcţie a Sulfinei Barbu, preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL.

"În temeiul articolului 85 alineatul 2 din Constituţia României, premierul Emil Boc a înaintat preşedintelui României cererea de revocare din funcţie a domnului Laurenţiu Sebastian Lãzãroiu, ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. De asemenea, primul-ministru a înaintat preşedintelui României propunerea de numire a doamnei Sulfina Barbu în funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale", a anunţat Guvernul.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul  privind revocarea din funcţie a lui Lăzăroiu şi pe cel de numire a Sulfinei Barbu. Ceremonia de depunere a jurământului va avea loc luni.


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close