Antena 3 CNN Politică Sebastian Vlădescu a acceptat oferta lui Emil Boc de a deveni ministrul Finanţelor

Sebastian Vlădescu a acceptat oferta lui Emil Boc de a deveni ministrul Finanţelor

Sebastian Vlădescu a acceptat oferta lui Emil Boc de a deveni ministrul Finanţelor
Sursa foto: Sebastian Vlãdescu
18 Dec 2009   •   11:42

Premierul desemnat, Emil Boc, i-a propus lui Sebastian Vlădescu, vineri, să preia postul de ministru al Finanţelor în viitorul Cabinet, iar acesta a accepat, au declarat surse politice, citate de Mediafax. Sebastian Vlădescu, al cărui nume este vehiculat, alături de cel al lui Lucian Croitoru, pentru portofoliul Finanţelor în viitorul Executiv, a avut o discuţie, vineri dimineaţă, la Guvern, cu premierul desemnat, Emil Boc, pe tema formării viitorului Cabinet.
Vlădescu a plecat de la Guvern în jurul orei 11.30.
Numele fostului ministru de Finanţe în Cabinetul Tăriceanu Sebastian Vlădescu este vehiculat pentru portofoliul Finanţelor în viitorul Cabinet Boc.
Potrivit surselor citate, nominalizarea lui Sebastian Vlădescu la Finanţe a fost luată în calcul încă din perioada în care se spera ca liberalii să ia decizia de a intra la guvernare alături de democrat-liberali, acesta fiind apreciat pentru expertiza în domeniu.
Sebastian Vlădescu a fost ministru de Finanţe în Cabinetul Tăriceanu, din august 2005 până în aprilie 2007, când a devenit secretar de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor, şase luni mai târziu fiind eliberat din funcţie la cerere. El a fost secretar de stat la Finanţe şi în 2000. Sebastian Vlădescu a mai fost negociatorul şef din partea României la privatizarea fabricii de automobile de la Craiova.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close