Antena 3 Politică Secretarul de stat în MAE Doru Costea, înlocuit cu Luminiţa Odobescu din ordinul premierului Ungureanu

Secretarul de stat în MAE Doru Costea, înlocuit cu Luminiţa Odobescu din ordinul premierului Ungureanu

24 Feb 2012   •   19:03
Secretarul de stat în MAE Doru Costea, înlocuit cu Luminiţa Odobescu din ordinul premierului Ungureanu
Sursa foto: Foto: Agerpres

Premierul Răzvan Ungureanu l-a înlocuit pe secretarul de stat la Ministerul Afacerilor Externe Doru Costea cu Luminiţa Odobescu. De asemenea, premierul l-a numit pe Cristian Sporiş secretar de stat la Ministerul Finanţelor, pe locul lăsat liber de actualul ministru Bogdan Drăgoi.

Decizia premierului Mihai-Răzvan Ungureanu de numire a Luminiţei Teodora Odobescu în funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.
   
Şeful Executivului a semnat joi numirea noului secretar în MAE, precum şi decizia privind eliberarea din funcţia de secretar de stat în Ministerul de Externe a lui Doru Costea, aceasta fiind publicată tot vineri în MO.
   
Pe 31 octombrie 2011, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul privind acreditarea secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Externe Doru Costea în funcţia de ambasador al României în Republica Populară Chineză.
  
De asemenea, decizia premierului Mihai-Răzvan Ungureanu de numire a lui Cristian Sporiş, directorul executiv pe trezorerie şi arbitraj la Raiffeisen Bank, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close