Antena 3 CNN Politică Secretarul de stat în Transporturi Marin Anton va prelua o funcţie similară la Ministerul Mediului

Secretarul de stat în Transporturi Marin Anton va prelua o funcţie similară la Ministerul Mediului

Secretarul de stat în Transporturi Marin Anton va prelua o funcţie similară la Ministerul Mediului
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Iul 2010   •   17:02

Actualul secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) Marin Anton va prelua o funcţie similară la Ministerul Mediului şi Pădurilor (MMP), după ce doi dintre cei trei secretari de stat din acest minister ar urma să plece. Informaţia a fost confirmată de către Marin Anton pentru Mediafax.

"Aşa este, vă confirm că voi ajunge secretar de stat la Ministerul Mediului şi Pădurilor. Nu mi-au fost încă delegate atribuţiile şi nici nu ştiu când va fi făcută numirea. Tot ce ştiu este că voi merge la ministrul Borbely şi voi aştepta să-mi stabilească responsabilităţile", a declarat, marţi, pentru sursa citată, secretarul de stat Marin Anton.

Dan Cârlan, unul dintre cei doi secretari de stat de la Ministerul Mediului care ar urma să părăsească funcţia, a confirmat totodată că îi va înceta "cât de curând mandatul", refuzând să facă alte declaraţii.

"Ştiu ce vreţi să mă întrebaţi şi nu am nimic de comentat. Vă spun că rămân alături de acest Cabinet şi după iminenta încetare a mandatului. Nu am nimic de reproşat nimănui şi mulţumesc tuturor pentru încredere", a declarat, marţi după-amiază, pentru aceeaşi sursă, secretarul de stat Dan Cârlan.

Din funcţia de secretar de stat la MMP, Marin Anton ar urma să gestioneze problemele de protecţie a mediului, poziţie din care va reprezenta Ministerul în Comitetul de Analiză Tehnică (CAT) pentru proiectul minier de la Roşia Montană, forul care va recomanda soluţia finală în problema autorizării investiţiei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close