Antena 3 Politică Şedinţa CSAT s-a încheiat. Ponta a ajuns cu 30 minute înaintea şedinţei, pentru discuţii cu Băsescu

Şedinţa CSAT s-a încheiat. Ponta a ajuns cu 30 minute înaintea şedinţei, pentru discuţii cu Băsescu

de L.D.    |    03 Apr 2013   •   16:29
Şedinţa CSAT s-a încheiat. Ponta a ajuns cu 30 minute înaintea şedinţei, pentru discuţii cu Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres

Şedinţa CSAT care a avut pe agendă teme precum stadiul aderării României la Schengen, dar şi metodologia de comunicare şi acţiune pentru instituţiile responsabile în gestionarea situaţiilor de atacuri teroriste în care sunt implicaţi cetăţeni români s-a încheiat la Palatul Cotroceni, scrie Mediafax.

Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT a fost stadiul aderării României la spaţiul Schengen şi al demersurilor politico-diplomatice.

De asemenea, membrii Consiliului au discutat "metodologia de comunicare şi acţiune pentru instituţiile şi autorităţile cu responsabilităţi în gestionarea situaţiilor de atacuri teroriste în care sunt implicaţi cetăţeni români aflaţi în afara teritoriului României".

Pe agendă s-a aflat şi subiectul ameninţărilor cibernetice la adresa României şi securitatea sistemelor informatice de interes naţional.

Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni cu 30 minute înainte de începerea şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), pentru a discuta cu preşedintele Traian Băsescu.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close