Antena 3 CNN Politică Şedinţa CSAT s-a încheiat. Premierul Ponta a participat la întâlnire

Şedinţa CSAT s-a încheiat. Premierul Ponta a participat la întâlnire

Şedinţa CSAT s-a încheiat. Premierul Ponta a participat la întâlnire
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    17 Dec 2013   •   15:36
Update 16.30 - Şedinţa CSAT de marţi, în care s-a discutat despre stadiul îndeplinirii Programului multianual de restabilire a capacităţii de luptă a Armatei României pentru perioada 2013 - 2016 şi în perspectivă până în anul 2022, s-a încheiat.

Şedinţa a durat aproximativ o oră şi un sfert.

Update 15.15
- Şedinţa CSAT în care se va discuta despre stadiul îndeplinirii Programului multianual de restabilire a capacităţii de luptă a Armatei României pentru perioada 2013 - 2016 şi în perspectivă până în anul 2022 a început, marţi, la Cotroceni.

Printre participanţii la şedinţă sunt premierul Victor Ponta, ministrul de Interne Radu Stroe, ministrul Apărării Mircea Duşa, ministrul de Justiţie Robert Cazanciuc, ministrul Finanţelor Daniel Chiţoiu, directorul SIE Teodor Meleşcanu şi directorul SRI George Maior.
_________________________________________

Ştirea iniţială 09.10

Premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu vor fi astăzi faţă în faţă pentru prima dată de la izbucnirea scandalului legat de modificările la Codul Penal. Premierul a anunţat aseară că merge la şedinţa CSAT, înainte ca preşedinţia să anunţe că va avea loc şedinţa.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte marţi, la ora 15.00, pentru o şedinţă la care va participa şi premierul Victor Ponta, informează Guvernul.

Potrivit Administraţiei prezidenţiale, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT se află raportul premierului privind măsurile adoptate de România în vederea punerii în aplicare a regimurilor de sancţiuni internaţionale, participarea României la misiunile derulate sub egida Uniunii Europene, stadiul şi perspectivele pentru implementarea Strategiei naţionale în domeniul capacităţilor civile, strategia industriei naţionale de securitate.

De asemenea, pe listă sunt menţionate şi subiecte precum stadiul îndeplinirii Programului multianual de restabilire a capacităţii de luptă a Armatei României pentru perioada 2013 - 2016 şi în perspectivă până în anul 2012, planul de întrebuinţare a forţelor armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului român în anul 2014, situaţia actuală a Fondului Naţional de Adăpostire a Populaţiei.

Membrii Consiliului vor discuta programul de activitate al CSAT pentru anul 2014.

"Pe timpul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională", mai precizează Administraţia prezidenţială.

Ultima şedinţă a CSAT a fost organizată la sfârşitul lunii noiembrie, când au fost avizate, într-o reuniune de aproximativ 15 minute, proiectele de buget ale instituţiilor din domeniul securităţii naţionale.

Premierul Victor Ponta nu a participat atunci, deoarece avea pregătite, din timp, întrevederi cu mai mulţi prim-miniştri veniţi la Bucureşti pentru reuniunea China-Europa Centrală şi de Est.











×
Subiecte în articol: Victor Ponta CSAT
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close