x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Ședință de foc în coaliția de guvernare. Impozitul pe cifra de afaceri, la mâna PSD-ALDE

de A.M.P   •   17 Iul 2017   •   08:46
Ședință de foc în coaliția de guvernare. Impozitul pe cifra de afaceri, la mâna PSD-ALDE 482

Liderii coaliţiei de guvernare PSD-ALDE se reunesc, luni, la Parlament, în cadrul unei noi şedinţe privind activitatea Executivului, pe agendă urmând să fie dezbătute teme precum impozitul pe cifra de afaceri şi rectificarea bugetară.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că luni, în coaliţie, se va lua o decizie cu privire la impozitul pe cifra de afaceri, după ce premierul Mihai Tudose va prezenta o analiză, scrie Agerpres.

Întrebat cum îşi explică afirmaţia premierului potrivit căreia se va renunţa la impozit, în condiţiile în care el spune că decizia se va lua luni în coaliţie, Dragnea a precizat că dacă Tudose are simulări şi analize pe acest subiect, le va prezenta în şedinţa de coaliţie. 

"Nu ştiu ce a declarat premierul, dar dacă are deja simulări şi analize, luni, în coaliţie, ne prezintă şi dacă sunt argumente, susţinem. A spus premierul Tudose că atunci când aceste simulări sunt gata, ni le prezintă", a arătat Dragnea. 

Pe subiectul privind bugetul, premierul a declarat luni, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, că rectificarea bugetară va fi pozitivă, iar o primă discuţie pe această temă va avea loc săptămâna viitoare. 

"Săptămâna viitoare vom avea o primă discuţie despre rectificare, va fi pozitivă, ce pot să vă spun de acum", a afirmat Mihai Tudose. 

sati