Antena 3 CNN Politică Ședință de urgență a liderilor PSD

Ședință de urgență a liderilor PSD

Ședință de urgență a liderilor PSD
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
25 Noi 2018   •   18:23

A fost convocată o ședință de urgență a liderilor Partidului Social Democrat! Biroul Permanent Național al partidului a fost convocat pentru luni. 

Ședința va avea loc în contextul în care președintele Klaus Iohannis a anunțat că va amâna o decizie în privința numirii în Guvern a Olguței Vasilescu și a lui Mircea Drăghici.

Potrivit unor surse, în ședința de luni se va defini strategia pe care o vor avea partidul în perioada următoare, după afirmațiile făcute de Klaus Iohannis. 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că nu va lua o decizie în privința noilor propuneri făcute de premierul Viorica Dăncilă pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Ministerul Transporturilor, Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici până după 1 Decembrie, Ziua Națională.

„La momentul potrivit vom discuta aceste propuneri. Nu se va întâmpla nimic până după 1 Decembrie”, a spus președintele, joi. La Ministerul Dezvoltării a fost propusă Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, respinsă de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor, iar la Ministerul Transporturilor, a fost propus Mircea Drăghici.

Citește și: Klaus Iohannis amână decizia numirii în Guvern a Olguței Vasilescu și a lui Mircea Drăghici până după 1 Decembrie: Guvernul Dragnea-Dăncilă e un accident al democrației

×
Subiecte în articol: sedinta Iohannis PSD lideri Klaus Iohannis
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close