Antena 3 CNN Politică Şedinţă de urgenţă a liderilor USL. PNL a făcut propunerea pentru Ministerul Culturii

Şedinţă de urgenţă a liderilor USL. PNL a făcut propunerea pentru Ministerul Culturii

Şedinţă de urgenţă a liderilor USL. PNL a făcut propunerea pentru Ministerul Culturii
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Dec 2013   •   21:50
Update 21.50 - PNL a anunţat, la şedinţa USL, că îl va propune la Ministerul Culturii pe deputatul Gigel Ştirbu, cel care este preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, potrivit pesurse.ro.
________________________________________

Ştirea iniţială 20.12

O şedinţă de urgenţă a USL are loc joi seara. Potrivit unor surse, PNL vrea sa ceară PSD schimbarea nominalizării lui Lucian Bolcaş pentru Curtea Constituţională.
 
Motivul oficial al întâlnirii este noul ministru al Culturii.
 
Fostul parlamentar PRM Lucian Bolcaş a declarat, miercuri, că a fost propus de PSD pentru a fi judecător la CC şi că a acceptat, considerând că este "o onoare".

Iulia Motoc a anunţat că pe 18 decembrie va depunde jurământul ca judecător al CEDO, la Strassbourg.
 
Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a ales-o, în 2 octombrie, pe Iulia Motoc pentru funcţia de judecător la CEDO, dintre cele trei propuneri înainte de România.

Citiţi şi Băsescu: Numirea lui "Bolhaş" la CC, inadmisibilă. Eu nu voi participa la ceremonia de depunere a jurământului
 
Daniel Barbu i-a înaintat, joi, premierului Victor Ponta demisia din funcţia de ministru al Culturii. Acum se caută un înlocuitor pentru acest fotoliu.

Demisia lui Barbu vine după ce acesta a spus că bugetul pentru bolnavii de HIV/SIDA este prea mare: Ministrul Barbu vede prea mare bugetul pentru bolnavii de HIV: Am fost cutremurat câte Festivaluri Shakespeare puteam face

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close