Antena 3 CNN Politică Şedinţă... electro-şoc azi în Parlament! Mai mulţi aleşi s-au electrocutat în microfonul tribunei! Momente amuzante

Şedinţă... electro-şoc azi în Parlament! Mai mulţi aleşi s-au electrocutat în microfonul tribunei! Momente amuzante

Şedinţă... electro-şoc azi în Parlament! Mai mulţi aleşi s-au electrocutat în microfonul tribunei! Momente amuzante
Sursa foto: foto: Mediafax
27 Mar 2012   •   22:02

Şedinţă... electro-şoc, azi, în Parlament. Mai mulţi aleşi s-au electrocutat în microfonul tribunei, în momentul în care au încercat să ia cuvântul. De altfel, întreg sistemul electronic al Camerei Deputaţilor a fost la un pas să cedeze. Unde nu s-au curentat aleşii, s-a curentat votul. Cartelele demnitarilor s-au încăpăţânat să nu meargă, iar legea confiscării averilor a fost votată în... reprize.

Primul şoc l-a avut liderul grupului minorităţilor naţionale Varujan Pambuccian. Calm, a urcat la tribună şi a întins mâna spre microfon. Mai făcuse asta de sute de ori. Doar că azi,  microfonul a ripostat.

Iar feeria a continuat. Următorul pe lista electrocutaţilor a fost deputatul PDL, Daniel Buda. A încercat să ascundă incidentul după un zâmbet. Nu prea era însă zâmbetul lui.

De altfel, nici preşedintele nu a scăpat, de-a lungul vremii, de furia... microfonului.

Dar nu doar microfonul a fost problema  în Plenul Paralmentului.

Fie din cauza neatenţiei, a lipsei cvorumului ori din cauza sistemul de vot avariat, proiectul privind confiscarea extinsă a averilor a căzut la vot. A fost nevoie de o a doua sesiune pentru a fi adoptat.

Legea prevede confiscarea averilor persoanelor care au fost condamnate pentru comiterea unor infracţiuni care le-ar fi putut aduce foloase materiale. Pedeapsa este închisoarea de 5 ani sau mai mare.




×
Subiecte în articol: parlament Varujan Pambuccian
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close