Antena 3 CNN Politică Şedinţă la PNL, pentru desemnarea unui ministru la Economie. Ministerul nu are nici interimar

Şedinţă la PNL, pentru desemnarea unui ministru la Economie. Ministerul nu are nici interimar

Şedinţă la PNL, pentru desemnarea unui ministru la Economie. Ministerul nu are nici interimar
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Oct 2013   •   12:45
Liderii PNL se întâlnesc joi într-o şedinţă, pentru a desemna un ministru care să-i ţină locul lui Varujan Vosganian. Pe listă sunt vehiculate mai multe nume, printre care primarul din Caransebeş, Marcel Vela şi Teodor Atanasiu.

Ce părere are Antonescu despre varianta "Atanasiu la Economie"
 
De asemenea, şi în zilele care urmează, inclusiv în week-end, vor avea loc întâlniri neoficiale la PNL, pentru a hotărî o persoană care să-i urmeze lui Vosganian, iar luni, va fi votat în BPN al PNL cine îi va urma lui Varujan Vosganian în funcţia de ministru al Economiei.

În acest moment, situaţia de la Ministerul Economiei este complicată, şi pentru că preşedintele Traian Băsescu nu a semnat încă decretul de numire ca interimar pentru Daniel Chiţoiu

Şeful statului a ameninţat că, odată ce pactul de coabitare este încălcat de premier, se gândeşte să nu mai semneze numiri în funcţii. 
 
Luni, Varujan Vosganian şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Economiei, la scurt timp după votul dat în Senat de respingere a solicitării procurorului general al Parchetului ICCJ privind începerea urmăririi penale împotriva sa.

Vicepremierul Chiţoiu va asigura interimatul la Ministerul Economiei, după demisia lui Vosganian



×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close