Antena 3 CNN Politică Ședință solemnă cu atacuri politice. Viorica Dăncilă își cere scuze pentru ieșirea lui Iohannis

Ședință solemnă cu atacuri politice. Viorica Dăncilă își cere scuze pentru ieșirea lui Iohannis

Ședință solemnă cu atacuri politice. Viorica Dăncilă își cere scuze pentru ieșirea lui Iohannis
de S.T.    |    02 Apr 2019   •   15:15

Premierul Viorica Dăncilă a subliniat marți, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO, importanța valorilor NATO și a vorbit despre riscurile de securitate din regiune.

„Este de datoria noastră ca alături de toți ceilalți aliați să contribuim la consolidarea securității. Vom depune toate eforturile”, a asigurat ea.

Viorica Dăncilă a criticat apoi discursul președintelui și și-a cerut scuze invitaților pentru atacurile de la ședința solemnă.

„Azi am venit la o şedinţă solemnă dedicată aderării ţării noastre la NATO. Regret că acest eveniment important a fost transformat de către preşedintele României într-un eveniment de campanie electorală”, a spus premierul.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea ţării noastre la NATO, că asaltul fără precedent al majorităţii PSD la adresa statului de drept 'riscă să fragilizeze' statutul României în Alianţă şi în UE.

Citiți și:

Cum răspunde Liviu Dragnea la atacurile lui Iohannis: „NATO apreciază loialitatea României!”

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close