Antena 3 CNN Politică Sediul PDL din Bistriţa a fost vandalizat de manifestanţi. Mesajele "Hoţii!" şi "Jos PDL!", scrise pe geamurile clădirii

Sediul PDL din Bistriţa a fost vandalizat de manifestanţi. Mesajele "Hoţii!" şi "Jos PDL!", scrise pe geamurile clădirii

Sediul PDL din Bistriţa a fost vandalizat de manifestanţi. Mesajele "Hoţii!" şi "Jos PDL!", scrise pe geamurile clădirii
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Feb 2011   •   12:12

Sediul PDL din Bistriţa a fost vandalizat, în noaptea de luni spre marţi, în urma unor manifetări ale susţinătorilor lui Constantin Nicolescu. Pe geamurile clădirii au fost scrise, cu vopsea neagră şi portocalie, mesajele "A venit pensia cu 25% reducere!", "Hoţii!", "Jos PDL!" şi "Trăiţi bine?”.

Directorul departamentului de imagine şi comunicare al PDL Bistriţa-Năsăud, Gabriela Montoiu, a declarat, marţi, că a descoperit inscripţiile cu vopsea în momentul în care a ajuns la birou, informează Mediafax.

Protestatarii au scris pe geamurile sediului PDL, cu vopsea neagră şi portocalie, mesajele "A venit pensia cu 25% reducere!", "Hoţii!", "Jos PDL!" şi "Trăiţi bine?".


Sursa foto: Mediafax

"Nu ştim cine le-a făcut şi nici când. Bănuim că azi noapte (în noaptea de luni spre marţi - n.r.). Nu avem cameră de supraveghere, ca urmare nu putem oferi prea multe informaţii. Am sesizat Poliţia şi aşteptăm rezultatul anchetei", a declarat Montoiu.

Filiala PDL din Bistriţa se află în centrul municipiului, lângă zona pietonală, iar până de curând se învecina cu Direcţia Judeţeană de Pază. Instituţia s-a mutat însă, la sfârşitul anului trecut, într-o altă clădire.

Mai mult decât atât, mesajele "Trăiţi bine?", "Hoţii!", "Jos PDL!" au fost scrise şi pe pasajul care face legătura între strada Dornei şi pietonalul Liviu Rebreanu.


×
Subiecte în articol: pdl vandalizat Bistriţa mesaje
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close