Antena 3 CNN Politică Bătălia pentru șefia PNL continuă. Orban: "Va fi un scor strâns" / Cîțu: "Voi câștiga"

Bătălia pentru șefia PNL continuă. Orban: "Va fi un scor strâns" / Cîțu: "Voi câștiga"

Bătălia pentru șefia PNL continuă. Ludovic Orban și Florin Cîțu, cei doi candidați pentru postul de președinte PNL, au dat declarații cu privire la rezultatul din septembrie al alegerilor interne. Orban spune că scorul va fi ”strâns”, iar Cîțu că ”va câștiga”.

Bătălia pentru șefia PNL continuă. Orban: "Va fi un scor strâns" / Cîțu: "Voi câștiga"
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    07 Aug 2021   •   19:49

Ludovic Orban a declarat, la finalul conferinţei de alegeri a PNL Mureş, că va continua campania electorală pentru a doua fază a competiției, care va începe pe 20 august.

”Eu continui campania. Mă voi adresa membrilor Partidului Naţional Liberal. După 20 august va începe a doua fază a competiţiei, faza de prezentare a moţiunilor în fiecare filială.

Moţiunile vor fi prezentate în faţa Colegiului Director Judeţean, care cuprinde Biroul Judeţean ce va fi ales, plus primarii, preşedinţii de organizaţii locale. Moţiunile vor fi votate, după care vor fi stabiliţi delegaţii la congres, iar delegaţii la congres sunt cei care hotărăsc cine va fi preşedintele Partidului Naţional Liberal”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul Florin Cîțu a afirmat că, în următoarele două luni, vor fi alese echipele pentru viitoarele bătălii pe care PNL le va duce, spunând că el a intrat în competiția pentru șefia partidului pentru a câștiga.

”În acest două luni ne alegem conducerile pentru următoarele bătălii pe care le va da Partidul Naţional Liberal în 2024 şi aceştia sunt liderii cu care vom ieşi în faţă. Obiectivele sunt importante, şi nu sunt doar pentru anul 2024, obiectivele sunt să fim la guvernare opt ani de zile. De aceea mă uit la oamenii pe care vreau să îi am lângă mine să înţeleagă aceste obiectiv, este unul foarte clar.

Ştiu că este îndrăzneţ, dar dacă nu ne ţinem de el, nu vom putea să modernizăm România. Acesta este mesajul pe care l-am dat şi astăzi aici. Am intrat să câştig şi voi câştiga, altfel nu intram la aceste lucruri”, a declarat Florin Cîțu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Florin Cîțu PNL Ludovic Orban
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close