Antena 3 CNN Politică Şeful PDL Giurgiu pleacă din partid. Marin Anton renunţă la candidatura la CJ Giurgiu şi demisionează de la Mediu

Şeful PDL Giurgiu pleacă din partid. Marin Anton renunţă la candidatura la CJ Giurgiu şi demisionează de la Mediu

Şeful PDL Giurgiu pleacă din partid. Marin Anton renunţă la candidatura la CJ Giurgiu şi demisionează de la Mediu
Sursa foto: Foto: ghimpele.ro
de M.Z.    |    24 Apr 2012   •   11:55

Preşedintele PDL Giurgiu, Marin Anton, a declarat, marţi, că pleacă din partid, că renunţă la anunţata sa candidatură la şefia Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu şi că îşi va da demisia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului.

Anton a anunţat încă de luni seară, într-un talk-show, că renunţă la candidatura pentru preşedinţia CJ Giurgiu, însă a susţinut că nu îşi pune problema să plece din PDL "în viitorul apropiat". 12 ore mai târziu, Marin Anton a declarat că demisionează din partid, informează Mediafax.

El reclama la emisiunea televizată că 11 primari din "echipa" pe care şi-o făcuse pentru a-i sprijini candidatura la şefia CJ Giurgiu au plecat din PDL, punând totul pe seama unei mâini forte din partid. La insistenţa celor din platou, Marin Anton a declarat că cel ale cărui presiuni le-ar fi resimţit şi l-ar fi făcut să renunţe la candidatura pentru şefia CJ Giurgiu ar fi preşedintele Senatului, Vasile Blaga.

Întrebat dacă va rămâne secretar de stat la Ministerul Mediului sau dacă a primit deja semnale că-i va fi retras sprijinul politic pentru ocuparea acestei funcţii, Anton a răspuns că nu aşteaptă ca partidul să ia măsuri împotriva lui.

"Demisionez din toate funcţiile, implicit de la Ministerul Mediului", a anunţat Marin Anton, care s-a scuzat şi a întrerupt convorbirea telefonică.

Surse guvernamentale declarau, luni după-amiază, că Marin Anton ar fi suferit un preinfarct în timp ce se afla în concediu, fiind ocupat cu pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale de la Giurgiu.


×
Subiecte în articol: Giurgiu Marin Anton pdl
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close