Antena 3 CNN Politică Şeful Senatului, după atacul lui Iohannis la PSD: Președintele continuă să se comporte ca președinte al PNL, și nu ca președinte al tuturor românilor

Şeful Senatului, după atacul lui Iohannis la PSD: Președintele continuă să se comporte ca președinte al PNL, și nu ca președinte al tuturor românilor

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului, a spus luni, după mesajul transmis de Klaus Iohannis, că preşedintele continuă să se comporte ca un şef al PNL, și nu ca președintele tuturor românilor, așa cum îl obligă Constituția.

Şeful Senatului, după atacul lui Iohannis la PSD: Președintele continuă să se comporte ca președinte al PNL, și nu ca președinte al tuturor românilor
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    31 Aug 2020   •   13:30

"Președintele Klaus Iohannis continuă să se comporte ca președinte al PNL, și nu ca președinte al tuturor românilor, așa cum îl obligă Constituția.

Constituția pare să fi ajuns astăzi o simplă bucată de hârtie călcată în picioare de mahării PNL, dornici să scoată maxim de profit, politic și financiar din criza în care ne aflăm.

Cazanciuc, replică pentru Iohannis: cinic e să dezertezi din fața românilor, ca Florin Cîțu, nu moţiunea

Domnule președinte, cinic nu este să folosești instrumentele profunde ale democraței, cum ar fi moțiunea de cenzură, cinic este să dezertezi din fața românilor, așa cum a făcut-o Florin Cîțu în plină pandemie. Cinic este să ții la putere un guvern care prin incompetență și hoție pune în pericol întreaga națiune.

Cinic este să amanetezi viitorul țării, atunci când nu ești în stare să oferi soluții pentru deschiderea școlilor, punând astfel în pericol copii, părinții și profesorii.

Cazanciuc: Senatorii și deputații PNL, să nu fugă din Parlament și să-și asume înfrângerea

Domnule Iohannis, din respect pentru democrație, faceți apel la senatorii și deputații PNL, să nu fugă din Parlament și să-și asume cu demnitate înfrângerea", a scris şeful Senatului, luni, pe pagina de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj luni, cu câteva ore înainte de votul moţiunii de cenzură iniţiate de PSD la adresa guvernului Orban, şi spune că social-democraţii vor să arunce ţara în haos, văzând aceste demers ca pe unul "toxic".

×
Subiecte în articol: Robert Cazanciuc Klaus Iohannis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close