Antena 3 CNN Politică Senatoarea exclusă din PSD pentru că a absentat la moțiune, primită cu brațele deschise de PNL

Senatoarea exclusă din PSD pentru că a absentat la moțiune, primită cu brațele deschise de PNL

Senatoarea Roxana Pațurcă, exclusă din PSD pentru că a lipsit din Parlament în ziua moțiunii, a fost primită în PNL, la doar o zi după decizia luată în ședința Consiliului Politic Național al PSD, potrivit Realitatea TV.

Senatoarea exclusă din PSD pentru că a absentat la moțiune, primită cu brațele deschise de PNL
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    01 Sep 2020   •   23:15

Și deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan au fost excluși de conducerea PSD pentru că au lipsit, sub diferite pretexte, de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.

Singura care a scăpat de pedeapsă este fostul ministru de Interne Carmen Dan a cărei mamă a fost confirmată cu COVID-19. Și deputatul Adrian Todor a susținut că a avut un motiv întemeriat să lipsească de la moțiune pentru că trebuie să stea în carantină până în 10 septembrie, lucru despre care afirmă că era cunoscut de Marcel Ciolacu: „E mai ușor să cadă niște capete mărunte, decât să-și asume responsabilitatea eșecului”, a spus Adrian Todor.

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, l-a acuzat pe Cătălin Rădulescu, după ce acesta a lipsit de la ședința în care urma să se voteze moțiunea de cenzură, că „s-a speriat prea tare de o bronșită, dar până la a trăi pericolul de deces e o distanță foarte mare”

„Dlui. Rădulescu îi place să se prezinte, să se erijeze într-un bărbat politic. S-a speriat prea tare, din punctul meu de vedere, de o bronșită. De aici până la a trăi pericolul de deces, pe care-l tot clamează, e o distanță mare. Nu suntem copii. Înțelegem atunci când se întâmplă o astfel de fentă”, a spus Alfred Simonis.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close