Antena 3 CNN Politică Senator ALDE: Guvernul Grindeanu și-a făcut datoria. Mă gândesc dacă să mai stau sau nu în ALDE

Senator ALDE: Guvernul Grindeanu și-a făcut datoria. Mă gândesc dacă să mai stau sau nu în ALDE

Senator ALDE: Guvernul Grindeanu și-a făcut datoria. Mă gândesc dacă să mai stau sau nu în ALDE
14 Iun 2017   •   22:02

Senatorul ALDE Scarlat Iriza consideră că Guvernul Grindeanu şi-a făcut datoria şi susţine că va reflecta la decizia luată miercuri de ALDE de a retrage sprijinului politic pentru Executiv. 

"Mă mai gândesc dacă mai stau sau nu în ALDE. Acum jumătate de an i-am dat votul lui Grindeanu. Din cele 97 de lucruri pe care trebuia să le facă în primele şase luni, doar 9 nu le-a făcut. De ce să-l demitem? De ce să trimitem ţara în criză politică? Mai putem aduna parlamentarii în vacanţa parlamentară să votăm noul Guvern sau vreo moţiune de cenzură? Efectiv i-au băgat cuţitul pe la spate", a declarat miercuri pentru AGERPRES Scarlat Iriza. 

El a precizat că nu i-a plăcut ceea ce "s-a întâmplat azi în ALDE". "Nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat la PSD", a adăugat senatorul. 

"Eu nu vreau să pice guvernul Grindeanu. Şi-a făcut datoria. Şi colegii de la ALDE şi colegii de la PSD şi-au făcut datoria. Voi reflecta cu mare atenţie la această decizie luată de colegii mei", a adăugat Scarlat Iriza. 

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat miercuri că formaţiunea sa a votat retragerea sprijinului politic pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu, precizând că miniştrii ALDE sunt pregătiţi să-şi dea demisia. 

×
Subiecte în articol: ALDE guvernul grindeanu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close