Antena 3 CNN Politică Senator PNL, atac dur la adresa premierului: „Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic”

Senator PNL, atac dur la adresa premierului: „Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic”

Senator PNL, atac dur la adresa premierului: „Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic”
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    18 Sep 2018   •   09:22

Senatorul PNL Alina Gorghiu a criticat-o, luni, pe Viorica Dăncilă pentru că nu a putut ajunge la timp la întâlnirea pe care o avea programată cu Jean-Claude Juncker, afirmând că „femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic”.

„Oameni buni, nu găseşti in DEX suficiente calificative pentru aşa ceva! Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic!!!! Tocmai acum când Juncker a venit la un eveniment fabulos de important!!! E genul de întâlnire pe care, în calitate de Premier, nu ai voie să o ratezi din culpa ta, nici călcat de tren!!!! Dacă o chema Dragnea undeva, îşi punea cortul cu o zi înainte, să nu cumva să rateze întâlnirea doamna Dăncilă”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close