Antena 3 CNN Politică Senator PNL: FMI nu a chemat Opoziţia la discuţii. Jeffrey Franks: PNL nu a răspuns invitaţiilor

Senator PNL: FMI nu a chemat Opoziţia la discuţii. Jeffrey Franks: PNL nu a răspuns invitaţiilor

Senator PNL: FMI nu a chemat Opoziţia la discuţii. Jeffrey Franks: PNL nu a răspuns invitaţiilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Mai 2011   •   14:21

Senatorul PNL Dan Radu Ruşanu i-a reproşat şefului misiunii FMI în România că nu a consultat Opoziţia în ceea ce priveşte noul acord de tip preventiv, informează Mediafax.

Ruşanu s-a folosit de sosirea lui Jeffrey Franks la Senat pentru întâlnirea dintre delegaţia FMI şi conducerea Senatului pentru a-i reproşa acestuia că membrii Opoziţiei nu au fost consultaţi în momentul în care s-a discutat un nou acord de tip preventiv între România şi Fond.

Franks a replicat că la fiecare vizită de evaluare în România a solicitat întrevederi cu reprezentanţii Opoziţiei şi s-a întâlnit cu lideri ai PSD şi PNL. Şeful FMI a declarat că au fost solicitate întâlniri atât cu PSD cât şi cu PNL, doar că liberalii nu au răspuns încă.

"Este foarte limpede că măsurile agreate de noi cu Guvernul afectează întreaga populaţie, nu doar pe cei care au votat cu actualul guvern" a continuat Franks, menţionând că discuţiile încă nu au fost finalizate, iar misiunea mai durează încă cinci zile, timp suficient pentru o întâlnire cu PNL.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close