Antena 3 CNN Politică Senator PNL: Partidul e demoralizat, primarii şi baronii bocesc că au rămas fără bani

Senator PNL: Partidul e demoralizat, primarii şi baronii bocesc că au rămas fără bani

Senator PNL: Partidul e demoralizat, primarii şi baronii bocesc că au rămas fără bani
de M.T.    |    14 Mar 2014   •   18:12

„Aparatul” PNL e demoralizat, iar primarii si baronii bocesc prin filiale ca au ramas fara bani, scrie senatorul PNL Cristian Bodea, într-o scrisoare deschisă trimisă colegilor liberali.

De asemenea, Bodea nu este de acord cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, care spusese că liberalii nu pot rivaliza cu PSD şi că nu mai vrea să audă aşa ceva din gura liderului partidului.

„M-a şocat declaraţia făcută de Crin Antonescu la Vâlcea: «Noi, liberalii, nu putem rivaliza cu acest aparat uriaş pe care îl are PSD». Ei bine, nu sunt de acord cu aşa ceva. Mai mult, nu vreau să mai aud asta din gura celui ce este preşedintele meu de partid, cel ce va fi, în câteva luni, preşedintele României”, scrie senatorul liberal.

Cristian Bodea a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, şi şi-a explicat demersul.

„Demoralizarea e în toată ţara. Am vrut să trimit un semnal şi conducerii, dar şi la nivelul de mai jos al aparatului de partid. Trebuie să ne mobilizăm şi să nu acceptăm ca propaganda PSD-istă să ne zăpăcească. Trebuie să luptăm mai departe. La fel şi Crin Antonescu, trebuie să aibă încredere şi să fie mai hotărât”, a spus liberalul.

Aflată în studioul emisiunii "100 de minute", Ramona Mănescu, fost ministru al Transporturilor, a ţinut să-i răspundă colegului ei de partid.

„Probabil că nu sunteţi singurul care sesizează anumite semne de întrebare la nivelul membrilor PNL, acest lucru s-a întâmplat poate la început, după ieşirea de la guvernare. Eu umblu prin teritoriu deja de două săptămâni şi cred că semnele acestea de întrebare s-au lămurit şi cred că membrii PNL şi, în special, preşedinţii Consiliilor Judeţene şi primarii PNL sunt determinaţi şi pot fi mobilizaţi pentru europarlamentare şi, mai ales, pentru prezidenţiale fără niciun fel de probleme”, a spus Ramona Mănescu, care consideră că astfel de acţiuni demoralizează şi mai mult partidul, în loc să-l mobilizeze.

„Faptul că domnul preşedinte dă două semnale defensive, că-şi va da demisia, deşi nu i-a cerut-o nimeni, şi faptul că spune că nu ne putem lupta cu PSD nu oferă foarte mare încredere”, a mai precizat Bodea.

„Eu nu pot fi de acord cu această atitudine, cred că slăbeşte partidul”, a conchis fostul ministru al Transporturilor.

×
Subiecte în articol: PNL ramona manescu 100 de minute
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close