Antena 3 CNN Politică Senator PSD: „Ţuţuianu ar trebui să îşi revizuiască comportamentul. Are şanse să revină în partid”

Senator PSD: „Ţuţuianu ar trebui să îşi revizuiască comportamentul. Are şanse să revină în partid”

Senator PSD: „Ţuţuianu ar trebui să îşi revizuiască comportamentul. Are şanse să revină în partid”
07 Noi 2018   •   13:44

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat, miercuri, că acţiunile senatorului Adrian Ţuţuianu denotă „o lipsă de caracter” şi că acesta ar trebui să îşi revizuiască comportamentul.

„Am văzut o declaraţie vis-a-vis de mine, declaraţie care m-a mirat, dar ţinând cont de cum au fost evenimentele sau comportamentul domnului Ţuţuianu în ultima perioadă încep să înţeleg. Vreau să îi comunic, şi o să îi comunic şi personal şi public, domnului Ţuţuianu, că nu că nu a existat nicio negociere cu nimeni, dânsul nu e stăpânul adevărului şi are acelaşi comportament greşit faţă de colegi, crezând că unii negociază, mai ales cei care nu sunt de aceeaşi părere cu dânsul. Dânsul nu e stăpânul adevărului şi nici nu a avut cele mai bune rezultate sau cea mai bună organizare din ţară. Ar trebui să îşi revizuiască comportamentul şi să nu mai pună epitete colegilor pentru că nu are calitatea asta şi nici nu cred că e în stare să o facă”, a afirmat Niculae Bădălău, în Parlament.

 Senatorul PSD a susţinut că acţiunile desfăşurate de Adrian Ţuţuianu denotă „lipsa de caracter” a acestuia.

„Nu e normal şi nu e corect să se facă aceste înregistrări, dar nu uitaţi că aceste înregistrări s-au făcut la organizaţia judeţeană PSD Dâmboviţa, unde domnul Ţuţuianu era preşedinte în acel moment. Pe de altă parte ce a reieşit din acele înregistrări arată că domnul Ţuţuianu era un fel de spirit viu al politicii în care Titulescu pur şi simplu nu exista comparativ cu măreţia dânsului. De aici nu denotă decât o lipsă de caracter”, a adăugat Niculae Bădălău.

Întrebat dacă Adrian Ţuţuianu are şanse să revină în PSD, în urma contestaţiilor pe care acesta a anunţat că le va face, liderul PSD Giurgiu a declarat: „Nu ştiu, e posibil să aibă. Dar cerd că ar trebui să îşi revizuiască comportamentul faţă de colegi. Ca să faci parte dintr-un colectiv, totuşi...nu tot colectivul e rău şi numai tu eşti bun şi deştept şi viteaz şi devreme acasă, să fim serioşi”.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: PSD Adrian Ţuţuianu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close