Antena 3 CNN Politică Un senator recunoaşte: "O batjocură! Testele de salivă au ajuns în școli în cutii de carton, fără instrucțiuni, fără prospect"

Un senator recunoaşte: "O batjocură! Testele de salivă au ajuns în școli în cutii de carton, fără instrucțiuni, fără prospect"

Testele de salivă au ajuns în școli în cutii mari de carton în care se găsesc 50 de bețișoare într-o pungă, 50 de căpăcele într-o pungă, 50 de flacoane într-o pungă, 50 de pliculețe cu substanță într-o pungă. „Făra instrucțiuni, fără prospect. Noaptea minții!”, spune senatorul USR, Ștefan Pălărie.

Un senator recunoaşte: "O batjocură! Testele de salivă au ajuns în școli în cutii de carton, fără instrucțiuni, fără prospect"
Sursa foto: Facebook Ştefan Pălărie
de Claudia Popovici    |    26 Noi 2021   •   22:11

Senatorul USR acuză că ministrul Educației, Sorin Mihai Cîmpeanu va ieși triumfător să anunțe că testele au sosit în școli, când, de fapt, profesorii trebuie să găsească soluții ca „din seturi de batjocură de 50 de căpăcele și alte ingrediente să asambleze kituri unitare complete”.

„Astăzi seara, la ora 18:30 (vineri - n.r.), au sosit în școli testele de salivă mult promise. În niște cutii mari de carton în care se găsesc 50 de bețișoare într-o pungă, 50 de căpăcele într-o pungă, 50 de flacoane într-o pungă, 50 de pliculețe cu substanță într-o pungă. Făra instrucțiuni, fără prospect. Noaptea minții!!!! Ordinul este ca joi toți copiii din școală să primească câte un test de salivă aplicat. Profesorii trebuie să găsească soluții ca din seturi de batjocură de 50 de căpăcele și alte ingrediente să asambleze kituri unitare complete”, spune, pe Facebook, senatorul USR Ștefan Pălărie.

Acesta se întreabă cât de „#deîncredere” vor fi rezultatele testelor în care „profesori obosiți și scârbiți de lipsa de respect, vor sta ore întregi să pună cu mâna în punguțe cumpărate de ei căpăcele, bețișoare și pliculețe”.

Senatorul a publicat și imagini cu pungile în care sunt testele de salivă pe care ar trebui să le asambleze dascălii, spunând că este, de fapt, „o batjocură”.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close