Antena 3 CNN Politică Senatorii îi cer lui Vlădescu o suplimentare bugetară de peste 7 milioane de euro

Senatorii îi cer lui Vlădescu o suplimentare bugetară de peste 7 milioane de euro

Senatorii îi cer lui Vlădescu o suplimentare bugetară de peste 7 milioane de euro
Sursa foto: Senat
20 Apr 2010   •   16:09

Conducerea Senatului cere Ministerului Finanţelor Publice, o suplimentare a bugetului instituţiei cu 31 de milioane de lei, a anunţat, marţi, după şedinţa Biroului Permanent, chestorul Ioan Chelaru. Potrivit parlamentaruilui social-democrat, suma este necesară pentru asigurarea salarizării personallului Senatului până la sfârşitul anului în curs dar şi pentru mici investiţii afşlate în derulare. Recent, senatorii din conducerea acestei instituţii au reclamat starea tavanului din sala de plen şi au sugerat că ar fi necesar să mai obţină nişte fonduri la o viitoare rectificare bugetară.
Până atunci, Biroul Permanent al Senatului a aprobat, marţi, un memorandum care vizează reducerea cu 40% a cheltuielilor de protocol pe anul în curs, precum şi un studiu şi un memorandum în vederea solicitării ce va fi făcută Finanţelor.
Chelaru a precizat că suma solicitată ca "eventuală posibilă suplimentare" a bugetului Senatului este de 31.000 mii lei.
Suma este necesară pentru "acoperirea, spre finalul anului, atât a salarizării întregului personal, cât şi a eventualelor mici investiţii care sunt în derulare".
Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close