Antena 3 CNN Politică Senatorul Dumitru Pelican, ameninţat cu moartea: Mi se pregătea un accident în Republica Molodova

Senatorul Dumitru Pelican, ameninţat cu moartea: Mi se pregătea un accident în Republica Molodova

Senatorul Dumitru Pelican, ameninţat cu moartea: Mi se pregătea un accident în Republica Molodova
27 Noi 2016   •   16:38

Situaţie fără precendent în România! Un demnitar a fost ameninţat cu moartea! Este vorba de Dumitru Pelican care a dezvăluit că a aflat că i se pregătea un accident rutier în Republica Moldova.

„Aceste amenințări nu sunt noi. În momentul în care am spus că România este condusă din afară, colonie de consum, am negociat ca niște sclavi, că sunt agenți străini pe teritotiul României, 22.000 până la vârful marilor instituții ale statului, am primit amenințări pe care le-am verificat la instituțiile statului. 

Cartele prepay aruncate în canal, mi-au desfăcut prezoanele și am făcut plângere la Poliție, iar nici după un an și jumătate nu am primit vreun răspuns pe expertiză de la reprezentanță", a declarat senatorul Dumitru Pelican.

"Oameni din servicii știau, dar au tăcut ca lașii pentru că au făcut pact cu mulți agenți din țară și nu mi-au spus nimic. A venit momentul să aflu pe cale oficială că mi se pregătea măine, (duminică n.r.), un accident în Moldova. Sunt mâine în Republica Moldova. Vă aștept dragi agenți să-mi faceți acest accident de mașină pe care mi la-ți promis. Mi-am luat toate măsurile și să nu credeți că am vreo frică. Veți răspunde și veți fi condamnați grav pentru tăcere și complicitate. Rușine să vă fie celor care sunteți mână-n mână cu agenții care sunt în țară" a declarat Dumitru Pelican, citat de dcnews.ro.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close