Antena 3 CNN Politică Senatorul Iulian Urban a demisionat din PDL: Partidele sunt structuri gândite doar ca să preia puterea în scop de jaf

Senatorul Iulian Urban a demisionat din PDL: Partidele sunt structuri gândite doar ca să preia puterea în scop de jaf

Senatorul Iulian Urban a demisionat din PDL: Partidele sunt structuri gândite doar ca să preia puterea în scop de jaf
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    01 Feb 2012   •   17:33

Senatorul PDL Iulian Urban şi-a anunţat, miercuri, în plenul Senatului, că demisionează din Partidul Democrat Liberal. Urban a menţionat că va activa, în continuare, ca senator independent, scrie Mediafax.

"Mi-am dat demisia din PDL, urmând să activez în calitate de senator independent", a spus Urban.

Cu o săptămână în urmă, senatorul Iulian Urban a anunţat pe blog că a luat decizia de a demisiona din PDL, spunând că se consideră "singurul vierme din România" şi cerându-şi scuze celor care s-au simţit jigniţi de o postare a sa în care folosea acest termen.

"Decizia mea este aceea de a demisiona din PDL, uitându-mă în acelaşi timp cu dispreţ la PSD sau PNL ori alt partid actual din spectrul politic românesc. Oricum sunt structuri gândite doar ca să preia puterea în scop de jaf, de furt şi care se bazează pe eterna şi implacabila expresie <>", scria Urban pe blogul său personal.

Iulian Urban este al doilea senator PDL care demisionează din partid, urmându-i lui Mircea Banias, care şi-a anunţat, de asemenea, demisia.

×
Subiecte în articol: demisie pdl partide politice PNL PSD
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close